Меню
Кошница

Extend Glutamine Max 500 гр

Extend Glutamine Max 500 гр
Extend Glutamine Max 500 гр
L-глутамин
60,50 лв
Дан. основа: 60,50 лв
  • Stock: Няма наличност
  • Код: PRODUCT_12
  • Weight: 0.50kg
  • SKU: 95-00
  • Безплатна доставка над 75 лв до офис на еконт.
  • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ

Extend Glutamine MAX:

5 g глутамин в доза

За максимален протеинов синтез

За супер бързо възстановяване

Extend Glutamine MAX е продукт за маса и сила, релеф и възстановяване. Това е първокласен суплемент за хора, подложени на системно физическо натоварване.

Глутаминът е най-разпространената аминокиселина в организма, като се счита за "условно незаменима" в периоди на стрес, когато необходимостта от глутамин се повишава. Глутаминът съставлява около 60% от аминокиселините в свободна форма в скелетните мускули и е от особено значение за тяхното възстановяване.

Глутаминът участва в синтеза на протеини и е изключително важен за бодибилдъри и атлети, които се стремят за натрупат мускулна маса и желаят да предпазят мускулите си от увреждане след високоинтензивни тренировки. Той помага за попълване на гликогеновите запаси, намалява чувството за умора и поддържа баланса на другите аминокиселини в тялото.

Суплементацията с Extend Glutamine MAX допринася за укрепване на имунната система, като осигурява „гориво“ за имунни клетки като лимфоцитите и макрофагите. Това ще ви позволи да оптимизирате цялостното качество на тренировъчния процес. Освен това глутаминовите добавки водят до повишаване на нивата на растежния хормон и оказват положително влияние върху растежа на мускулите и загубата на мазнини.

Препоръчителен прием: Смесете една мерителна лъжица (5 g) с 250 ml вода или любима спортна напитка. За най-добри резултати приемайте една доза (5 g) преди тренировка, една след тренировка и една преди сън.

Дозировка: 5 g (една мерителна лъжица)

Дози в опаковка: 100

Съставки: 100% L-глутамин

Внимание: Този продукт е хранителна добавка в чист вид и не е лекарство. Не превишавайте препоръчителната доза. Бременни или кърмещи жени, деца и лица с известни заболявания трябва да се консултират с лекар, преди да използват този продукт. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразната и балансирана диета.


ОТЗИВИ

Отзиви за Extend Glutamine Max 500 гр

Общо отзиви (2)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукта.