Меню
Кошница

DOCTOR'S BEST Benfotiamine + Alpha-Lipoic Acid 300 мг 60 растителни капсули

DOCTOR'S BEST Benfotiamine + Alpha-Lipoic Acid 300 мг 60 растителни капсули
DOCTOR'S BEST Benfotiamine + Alpha-Lipoic Acid 300 мг 60 растителни капсули
Витамин B1 с алфа-липоева киселина
44,99 лв
Дан. основа: 44,99 лв
  • Stock: В наличност
  • Код: PRODUCT_5048
  • Weight: 0.20kg
  • SKU: 5525-00
  • Безплатна доставка над 75 лв до офис на еконт.
  • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ

Д-Р БЕСТ Витамин Б1 + Aлфа Липоева Киселина x 60 капсули | DOCTOR`S BEST Benfotiaminine 150 + Alfa Lipoic Acid 300120 Veggie Caps, е хранителната добавка , която допринася за поддържане на нормални нивата на кръвна захар,  подпомага здравето на нервите, бъбреците, очите, кръвоносните съдове,  сърцето и подпомага мисловните процеси.

Действие: Алфа-липоевата киселина е мастна киселина, съдържаща сяра. Тъй като се разтваря както във вода, така и в мазнини, тя е известна като "универсален антиоксидант".

Бенфотиаминът повишава нивото на тиамин пирофосфат в кръвта - биологично активния коензим на тиамина. Също така стимулира транскетолазата - клетъчен ензим, необходим за поддържане на нормален глюкозен метаболизъм. Доказано е, че бенфотиаминът увеличава средно 5 пъти повече нивата на тиамин в кръвта, отколкото тиамин мононитрата, като заедно с това повишава неговата концентрация в червените кръвни клетки. S-бензоилтиамин-О-монофосфатът преминава много лесно в чревните клетки и се превръща в тиамин.


Алфа-липоевата киселина е ключов фактор в клетъчния процес, свързан с метаболизма на глюкозата за производството на енергия. Процесът на стареене на организма се свързва с намалена способност на черния дроб да рециклира аскорбиновата киселина при наличието на оксидативен стрес. R-липоевата киселина променя свързаното с възрастта нарушение на рециклирането на витамин С и увеличава неговата концентрация в чернодробните клетки. Стареенето се свързва, също така, и с по-високи нива на оксидативен стрес в мозъка. Високата скорост на метаболитните процеси в него, както и дългия живот на неврони го правят особено уязвим от свободните радикали. Тъй като алфа-липоевата киселина прекъсва клетъчните окислителни процеси, тя е много важна за здравето на мозъка и цялата нервна система.


Препоръчителен прием: Пийте 1 капсула дневно за предпочитане между храненията или както ви е препоръчал вашия лекар.


Състав:

В 1 дневна капсула: Бенфотиамин - 150 мг; Алфа-липоева киселина - 300 мг; L-левцин - 10,5 мг. Помощни вещества: Модифицирана целулоза (вегетарианска капсула), силициев диоксид.

Не съдържа ГМО и глутен. Продукт, подходящ за вегетарианци и вегани.

ОТЗИВИ

Отзиви за DOCTOR'S BEST Benfotiamine + Alpha-Lipoic Acid 300 мг 60 растителни капсули

Общо отзиви (0)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукта.


Разгледа ли и останалите ни промоции?
Outlast Outslim
OUTLAST Outflex
OUTLAST Ultimate Focus Formula
Outlast Promo
Pretty Woman Promo
Ostrovit Promo
Outlast 1+1 Promo