Меню
Кошница

ARMAGEDDON SPORTS Фитнес Ръкавици Hornet

ARMAGEDDON SPORTS Фитнес Ръкавици Hornet
ARMAGEDDON SPORTS Фитнес Ръкавици Hornet
Фитнес ръкавици
20,00 лв
Дан. основа: 20,00 лв
  • Stock: В наличност
  • Код: PRODUCT_5380
  • Weight: 0.50kg
  • SKU: 6268-00
  • Безплатна доставка над 75 лв до офис на еконт.
  • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ

✔ Качество и сигурност: Фитнес Ръкавиците Hornet Armageddon Sports са предназначени за атлетите, които търсят максимална сигурност и комфорт по време на тренировка. Отличават се с високо качество на материалите и дълъг експлоатационен живот. Подобряват захвата и дават удобство. Ръкавиците са произведени от естествена кожа в комбинация с плат и отвеждат влагата далече от ръцете. Имат велкро залепяне, което помага на ръкавиците да прилепнат още по добре към ръката. Двойния шев на ръкавиците и високото им качество, гарантират дълъг експлоатационен живот. Скъсените пръсти подобряват усещането на ръцете и олекотяват конструкцията на ръкавиците.

✔ Подобряват захвата: Използвате ли тези ръкавици, Вашият захват ще стане по-добър, ще можете да направите повече повторения, без да нараните ръцете си. Което допринася и за по-добри тренировки и по-здраво тяло. Подплатата е достатъчно дебела, за да предпази ръцете Ви от образуване на пришки и други неприятни образувания по ръцете.

✔ Уникален дизайн: Ръкавиците са стилни и модерни, с тях не само че можете да направите по-добра тренировка, но и ще изглеждате добре! Ще заобичате тренировките с тях и няма да искате да ги сваляте, ще виждате и промяна в тялото Ви, защото ще увеличите повторенията си! Удобството да се чувствате добре зависи от Вас, а ръкавиците Ви го осигуряват!

ОТЗИВИ

Отзиви за ARMAGEDDON SPORTS Фитнес Ръкавици Hornet

Общо отзиви (0)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукта.


Разгледа ли и останалите ни промоции?
Outlast Outslim
OUTLAST Outflex
OUTLAST Ultimate Focus Formula
Outlast Promo
Pretty Woman Promo
Ostrovit Promo
Outlast 1+1 Promo