Меню
Your Cart

ARMAGEDDON SPORTS Гимнастически Халки

ARMAGEDDON SPORTS Гимнастически Халки
Безплатна доставка
ARMAGEDDON SPORTS Гимнастически Халки
Гимнастически халки
80,00 лв
Дан. основа: 80,00 лв
  • Stock: В наличност
  • Код: PRODUCT_5406
  • Weight: 0.50kg
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • безплатен подарък за ВСЯКА ПОРЪЧКА
  • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ

✔ ТРЕНИРАЙ НАВСЯКЪДЕ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ: Гимнастическите халки от ARMAGEDDON SPORTS се използват при тренировки със собствено тегло или при кросфит тренировки. Халките са направени така, че могат много лесно да се прихванат към дърво, лост или каквато и да е здрава хоризонтална повърхност, която ще Ви издържи теглото. Благодарение на лентите, халките се регулират, поставят се и се свалят бързо и лесно.

✔ ПОДОБРИ ФИЗИКАТА И ИЗДРЪЖЛИВОСТТА СИ: Както знаете, тренировките със собствено тегло са най-ефикасният и най-лесен начин за развиване на сила и изгаряне на подкожни мазнини. Упражненията със собствена тежест развиват балансирана сила и изграждат цялото Ви тяло, като натоварвате няколко мускула наведнъж. Тези са мускулните групи, който можете да тренирате: корем, гръб, трицепс, бицепс, гърди и рамене.

✔ БЪДИ РАЗЛИЧЕН: От гледна точка на тренировките, не мисля, че има нещо по-вълнуващо от това да владееш собственото си тяло! Кой повече би Ви впечатлил? Спортист, който прави силово набиране на халките или спортист, който вдига от лежанка големи тежести? Честно да Ви кажа, мен първият би ме впечатлил повече, защото се изисква много повече контрол, сила и баланс на тялото, които няма как да постигнеш във фитнеса.

✔ ПО-ДОБРИ ОТ ДРУГИТЕ: Повечето имитации използват евтини пластмаси и обикновен плат, които не издържат на натоварването и са опасни за здравето Ви, особено, ако сте във въздуха. А при гимнастическите халки на Armageddon Sports се използват висококачествени материали, за да се гарантира сигурност и качество!

✔ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Материалът на ринга е подсилена пластмаса, а материала на лентата е TPR (термопластична гума). Диаметърът на ринга e 23.5 см, а неговата ширина е 3 см. Лентата има ширина 2.5 см и дължина 460 см. Гимнастическите халки са 146 гр., с максималното допустимо тегло до 250 кг.

ОТЗИВИ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър