Меню
Кошница

ARMAGEDDON SPORTS Боксов Бинт Red

ARMAGEDDON SPORTS Боксов Бинт Red
ARMAGEDDON SPORTS Боксов Бинт Red
Боксов Бинт
9,00 лв
Дан. основа: 9,00 лв
  • Stock: В наличност
  • Код: PRODUCT_5383
  • Weight: 0.50kg
  • Безплатна доставка над 75 лв до офис на еконт.
  • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ

✔ ПРЕДПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТРАВМИ: Много често в бокса и бойните изкуства възникват травми и наранявания особено на ръцете, тъй като с тях се нанасят ударите. Можете да се нараните дори, ако тренирате на боксовата круша. Ето защо, уважаващите себе си бойци използват средства за предпазване на ръцете. Едно от тях са боксовите бинтове, които се омотават около ръката за максимална защита. Ако търсите висококачествен бинт, ние Ви предлагаме Боксовия бинт Red Аrmаgеddоn Sроrts 3 м.​

✔ ТОП КАЧЕСТВО И СИГУРНОСТ: Бинтът е произведен от приятна на допир и нееластична материя, а именно 100% памук. Тя няма да раздразни кожата на ръцете и добре ще попие потта от тях. Най-важното предназначение на този боксов бинт е да стегне здраво и заедно костите на ръцете, за да може удара да се поема равномерно. Материята, от която е изработен му позволява да изпълнява пълноценно тази задача. Боксовия бинт Red Аrmаgеddоn Sроrts 3 м разполага с велкро залепяне, което да го стабилизира здраво за ръката, а също така е снабден и с дупка за палците.

✔ УНИВЕРСАЛЕН: Благодарение на дължината си – 3 м, бинтът е напълно достатъчен да се омотае добре около ръката на трениращия. Ако сте по-висок и имате голяма ръка, препоръчваме Ви използването на 4.5 м бинт, който ще Ви предпази по-добре ръката от наранявания. Подходящ е както за тренировки, така и за състезания! С него ще се чувствате сигурни и защитени по време на Вашата битка! Така ще можете да се съсредоточите върху противника и да вземете наградата!

ОТЗИВИ

Отзиви за ARMAGEDDON SPORTS Боксов Бинт Red

Общо отзиви (0)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукта.