Меню
Кошница

ARMAGEDDON SPORTS Боксов Бинт Blue

ARMAGEDDON SPORTS Боксов Бинт Blue
ARMAGEDDON SPORTS Боксов Бинт Blue
Боксов Бинт
9,00 лв
Дан. основа: 9,00 лв
  • Stock: В наличност
  • Код: PRODUCT_5382
  • Weight: 0.50kg
  • SKU: 6270-00
  • Безплатна доставка над 75 лв до офис на еконт.
  • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ

✔ ПРЕДПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТРАВМИ: Много често в бокса и бойните изкуства възникват травми и наранявания особено на ръцете, тъй като с тях се нанасят ударите. Можете да се нараните дори, ако тренирате на боксовата круша. Ето защо, уважаващите себе си бойци използват средства за предпазване на ръцете. Едно от тях са боксовите бинтове, които се омотават около ръката за максимална защита. Ако търсите висококачествен бинт, ние Ви предлагаме Боксовия бинт Blue Аrmаgеddоn Sроrts 3 м.​

✔ ТОП КАЧЕСТВО И СИГУРНОСТ: Бинтът е произведен от приятна на допир и нееластична материя, а именно 100% памук. Тя няма да раздразни кожата на ръцете и добре ще попие потта от тях. Най-важното предназначение на този боксов бинт е да стегне здраво и заедно костите на ръцете, за да може удара да се поема равномерно. Материята, от която е изработен му позволява да изпълнява пълноценно тази задача. Боксовия бинт BlueАrmаgеddоn Sроrts 3 м разполага с велкро залепяне, което да го стабилизира здраво за ръката, а също така е снабден и с дупка за палците.

✔ УНИВЕРСАЛЕН: Благодарение на дължината си – 3 м, бинтът е напълно достатъчен да се омотае добре около ръката на трениращия. Ако сте по-висок и имате голяма ръка, препоръчваме Ви използването на 4.5 м бинт, който ще Ви предпази по-добре ръката от наранявания. Подходящ е както за тренировки, така и за състезания! С него ще се чувствате сигурни и защитени по време на Вашата битка! Така ще можете да се съсредоточите върху противника и да вземете наградата!


ОТЗИВИ

Отзиви за ARMAGEDDON SPORTS Боксов Бинт Blue

Общо отзиви (0)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукта.


Разгледа ли и останалите ни промоции?
Outlast Outslim
OUTLAST Outflex
OUTLAST Ultimate Focus Formula
Outlast Promo
Pretty Woman Promo
Ostrovit Promo
Outlast 1+1 Promo