Креатинови продукти


Креатиновите продукти се използват за подобряване на представянето при по-високоинтензивните тренировки. Доказано е, че креатинът служи като източник на енергия. Повишава силата, увеличава чистата мускулна маса помага на мускулите да се възстановят по-бързо. 

Креатинът покачва силата, респективно работните тежести; покачва теглото в следствие на увеличаването на чистата мускулна маса и задържането на вода в мускулните клетки. Следователно можете да комбинирате със следните продукти: Протеини, Гейнъри за покачване на маса, Аминокиселини, Предтренировъчни продукти

Подробно

Цена
Мин: - Макс: 0.00лв. - 300.00лв.
Изчисти
Показване: Списък Икони
Показване:
Подреждане по:
Производител: MUSCLEMEDS
MUSCLEMEDS Creatine Decanate съдържа научно-напреднал креатин. Decanate е мощен и клинично тестван кератин, който поставя нов стандарт в хранителните добавки. Ползите от този хранителен елемент за изграждане на мускулите и увеличаване на сила..
30.40лв.
Производител: OLIMP
Капсули с буферен креатин монохидрат, продукт предназначен отговори на нуждите на организма при интензивно мускулно натоварване, особено при спортисти. Продуктът съдържа патентован вид креатин монохидрат, характеризиращ се с висока бионаличност...
50.00лв.
Производител: SCITEC
Описание: SCITEC CREA-BOMB е креатин под формата на прах и е хибридна концепция, което означава, че това е сложна формула на креатин (не съдържа други вещества). CREA-BOMB включва 6 вида висококачествен креатин. Една от основните концепции на S..
27.30лв.
Производител: SCITEC
Описание: SCITEC Vitargo CRX е топ формула в хранителните добавки - креатин със сложна формула. Когато тренирате за увеличаване на мускулната маса и физическа сила, се препоръчва използването само най-добрите креатинови добавки, въглехидрат..
65.70лв.
Производител: ACTIVLAB
Crea Carbo е продукт съчетаващ креатин монохидрат и въглехидрати с висок гликемичен индекс. Продуктът позволява на трениращите да се зареждат с голямо количество готова енергия, която увеличава сериозно възможностите на трениращия. Тренировката..
21.00лв.
Производител: ACTIVLAB
ActivLab CREATINE HCL – най-новата формула в семейството на креатиновите продукти, CREATINE HCL представлява креатин свързан с хидрохлоридна сол. Основно и най-важно качество на ActivLab CREATINE HCL е фактът, че той се разтваря във вода цели 59 пъти..
32.00лв.
Производител: ACTIVLAB
ActivLab Creatine Powder съдържа 100% креатин монохидрат, който е естествен компонент, участващ в състава на мускулната тъкан. Добавените витамини - D и В6, поддържат нормалната функционалност на мускулите, подобряват синтеза на протеин и образуванет..
35.00лв.
Производител: ACTIVLAB
ActivLab CREATINE POWDER – една от най-популярните и употребявани от спортистите хранителна добавка. Креатинът е естествен компонент, участващ в състава на мускулната тъкан, който подобрява мускулната сила и издръжливост. CREATINE е задължителна доба..
39.00лв.
Производител: ACTIVLAB
ActivLab CREATINE TABS е дъвчаща таблетка, с вкус на лимон, съдържаща 1 000 мг чист креатин монохидрат. Продуктът се препоръчва за употреба от професионални и силно напреднали спортисти и атлети, търсещи увеличаване на силата, издръжливостта и спортн..
39.00лв.
Производител: ALL AMERICAN EFX
Удобна форма: не трябва да се смесва или измерва Hardcore енергия: за оптимална качествена тренировка Hardcore Сила: нищо не работи в тялото така, както Kre-Alkalyn® Hardcore Фокус: Огромна концентрация върху тренираната група мускули Всички дока..
72.00лв.
Производител: ALLMAX NUTRITION
ALLMAX CREATINE: Креатин монохидратът е най-продаваната спортна добавка. Стимулира растежа на мускулната маса, подобрява тренировката, увеличава силата и издръжливостта, стимулира протеиновия синтез и уголемява клетките. Какво представлява креатин..
13.60лв.
Производител: AMIX
Amix BetaBolix е уникална формула, която комбинира патентованата формула Beta-Alanine CarnoSyn и по-напреднала формула на креатина - Creatine Ethyl Ester HCL (CEE). CarnoSyn е сертифициран по GRAS, не съдържа забранени съставки и може да се използва ..
34.00лв.
Производител: AMIX
​Amix CGT-3 е специално разработена висококачествена формула, която съчетава три доказали се съставки: креатин, л-глутамин и таурин. Amix CGT-3 съдържа три форми на креатина (монохидрат, малат и CEE), както и комбинация от л-глутамин и л-глутамин AKG..
53.00лв.
Производител: AMIX
Amix Creatine Ethyl Ester (CEE) е креатин монохидрат с допълнение естер. Естерите са органични съединения, които се формират чрез естерификация - процес между карбоксилната киселина и алкохолите.  Креатинът подобрява физическото представяне по ..
28.00лв.
Производител: MUSCLEPHARM
CREATINE BLACK от MUSCLEPHARM представлява следващото ниво за покачване на мускулна маса и повишаване на силата.  Тази формула всичко-в-едно е заредена с най-новите и напреднали съставки, изградена е на базата на сериозни изследвания, които гар..
43.40лв.
Производител: MYPROTEIN
Увеличава силата при кратки, експлозивни движения Повишена издръжливост по време на интензивни тренировки Бленд от въглехидрати, креатин и аминокиселини   Какво е MYPROTEIN Creapump? Creapump® е мощна предтренировъчна формул..
49.00лв.
Производител: MYPROTEIN
Високо ниво на Creatine Monohydrate Увеличава силата Научно доказана хранителна добавка*   Какво е MYPROTEIN Creapure Creatine Monohydrate Направен от известната компания AlzChem в Германия, Creapure® е широко известен с то..
68.49лв.
Производител: MYPROTEIN
Високо ниво на Creatine Monohydrate Увеличава силата Научно доказана хранителна добавка*   Какво е MYPROTEIN Creapure Creatine Monohydrate Направен от известната компания AlzChem в Германия, Creapure® е широко известен с то..
30.00лв.
Производител: MYPROTEIN
Високо ниво на Creatine Monohydrate Увеличава силата Научно доказана хранителна добавка*   Какво е MYPROTEIN Creapure Creatine Monohydrate Направен от известната компания AlzChem в Германия, Creapure® е широко известен с то..
39.99лв.
Производител: MYPROTEIN
Лесен за абсорбиране Помага за отделянето на АТФ Помага за увеличаване на силата и размера   Какво представлява MYPROTEIN Creatine Ethyl Ester HCL? Creatine Ethyl Ester (CEE) е по-ефективен вариант на известният спортен супл..
29.00лв.
×
×
×
×

Доставка

Доставка на продукти от www.nitrotiger.com се осъществява от куриерска фирма Европът в рамките на 24 часа след потвърждаване на поръчката или според графика за разнос на куриерската фирма 

При поръчки на обща стойност до 20лв. цената на доставката е 3лв.

При поръчки на обща стойност над 20лв. доставката е безплатна.

Всички пратки, приети до 15:30 часа се изпращат в същия работен ден и се доставят на следващия работен ден или според графика за разнос на Европът  за съответното населено място. Пратките, приети след 15:30 часа се изпращат на следващия работен ден. 

Доставката се извършва в рамките на работното време 9:00ч.-18:00ч. на посочения от вас адрес.
Плащането се извършва в брой на куриера, доставил пратката. 

 

Подаръци

×

Подаръци


Преди да финализирате поръчката си,можете да изберете някой от изброените артикули според тяхната карегория.ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:

SHAKER NITROTIGER   
 

SCITEC Samples

Silver Raspberry Ketones 
                  
 

ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
SCITEC HOT BLOOD 100 G

NUTREND ENDUROSNACK
 

ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 150 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:


RASPBERRY KETONES 12 X 25 ML
 


ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 200 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
NATURALICO L-LYSINE 30 TABS

NATURALICO VITAMIN E 30 SOFTGELS
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 300 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
SCITEC AMINO 5600 200 TAB
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 500 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
,
SCITEC L-GLUTAMINE 300G
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 800 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:

GASPARI AMINO MAX 8000 350 TABS

SILIVER PROTEIN 5 LBS
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 1000 ЛВ.
ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:

SYNTRAX WHEY SHAKE 5 LB

×
×