Общи условия

Всички посетители и потребители на този уеб сайт се задължават да прочетат настоящите Общи условия и да се запознат с тях внимателно преди да използват сайта и онлайн магазина. Общите условия служат за регулиране на отношенията между сайта и клиентите, както и на взаимните им права и задължения. Всеки потребител, който използва сайта се счита, че е приел и е напълно съгласен с тези Общи условия. В противен случай, потребителят не трябва да използва сайта.

Правила за използване на сайта

Nitrotiger.com, в качеството си на фирма, която е създала и оперира сайта на домейн Nitrotiger.com дава правото на всеки потребител да разглежда всички материали, качени на сайта, както и да пазарува от всички стоки, предлагани в онлайн магазина, при условие, че се спазват всички задължения. Не се позволява промяната, копирането и разпространяването на материали с обществена или търговска цел. Материалите на този интернет сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

Права и отговорности

Задълженията на Nitrotiger по отношение на продуктите, които се предлагат в този сайт, се управляват от съответните споразумения с вносителите и/или дистрибутори на представяните продукти.

Nitrotiger.com не носи отговорност за достоверността и неточности в публикуваните материали.

Всички използвани имена, знаци и символи на продукти публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от авторското право, които са притежание на техните собственици.

Nitrotiger.com запазва правото си да прави промени в условията за ползване без предварително да предупреждава потребителите за това.

Онлай магазин Nitrotiger.com спазва наредба № 47 влязла в сила от 28.12.2004 год. относно хранителните добавки. Всички продукти, предлагани в онлайн магазина НЯМАТ за цел да лекуват или третират медицински заболявания и състояния.

Nitrotiger.com се задължава да предостави на потребителя, преди придобиване на стоката, необходимата информация, която му позволява да направи най-добре своя избор. Тази информация включва:

- всички характеристики на стоката, които трябва да бъдат известни на потребителя, включително състава, опаковката, както и инструкция за ползване, комплектовка и поддържане;

- цена, количество, начин на плащане и други договорни условия;

- наличие на стоката;

- опасностите, свързани с обичайната употреба, ползване или поддръжка на стоката;

- условията за употреба на стоката; влиянието, което тя оказва върху други стоки при евентуална съвместна употреба или ползване;

- срок на годност.

 

Всички продукти, предлагани на сайта Nitrotiger.com не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Сайтът по никакъв начин не носи отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Преди употреба задължително се консултирайте с лекар или специалист относно начина на приемане на продуктите.

Бременни жени , кърмящи майки и деца под 18 години задължително да се консултират с лекар или специалист преди да употребяват предлаганите продукти.

Ако приемате лекарства или страдате от заболяване задължително се консултирайте с лекар или специалист преди да приемате предлаганите продукти.

Информацията на Nitrotiger.com има информативен характер и по никакъв начин не следва да влияе на избора и начина на приемане на продуктите, предлагани на сайта. Използвайте информацията на сайта само на ваша отговорност.

Nitrotiger.com не носи отговорност за психически или физически вреди настъпили след употреба на продуктите, предлагани на сайта.

 

Nitrotiger.com предоставя на своите клиенти стоки свързани със спортното и здравословно хранене.

Nitrotiger.com не предлага на своите клиенти лекарствени средства и продукти попадащи в забранения списък на РИОКОЗ.

Nitrotiger.com осъществява продажба по ЗЗП на хранителни добавки от дистанционни разстояние на юридически и физически лица.

 

Доставка и плащане на продуктите

 

Поръчка може да се направи и по телефона, като условията за доставка и заплащане са същите като при поръчка чрез сайта.

След пускането на поръчката, ще получите обаждане от наш консултант за потвърждение. Ако не получите телефонно обаждане, се свържете с нас отново.

Доставката на продукти от Nitrotiger се осъществява от куриерска фирма Лео Ескпрес в рамките на 24 часа след потвърждаването на поръчката.

При поръчки на обща стойност до 20лв. доставната е 3лв.

При поръчки на обща стойност над 20лв. доставката е безплатна.

Доставките се извършват в рамките на работния ден 09:00 – 18:00 на посочения от вас адрес.

Плащането се извършва в брой на куриера, доставил пратката.
 

Предоставяне на лични данни

При регистрация в сайта Nitrotiger.com , клиентът трябва да предостави част от личните си данни, необходими за изпълнение на поръчката.

Необходимите данни са: име, адрес, телефон и електронна поща.

Nitrotiger няма за цел да иска данни, защитени от Закона за защита на личните данни. Nitrotiger поема задължението, че личните данни няма да бъдат публично обявявани и гарантира, че няма да бъдат използвани за злоупотреба. Nitrotiger носи отговорност пред закона за използването на личната информация на своите клиенти.
 

Клиентът МОЖЕ да се откаже от поръчката си, в случай, че:

- Поръчката не е потвърдена предварително;

- Ако клиентът получи различни от поръчаните продукти;

- Ако клиентът получи продукти с дефекти, изтекъл срок на гоност или отворена опаковка;

Клентът НЕ МОЖЕ да се откаже от поръчката, в случай, че:
 

- Ако е потвърдил поръчката и не съществува никакъв реален проблем;

- Ако клиентът сам е сгрешил поръчаните продукти;

- При появата на негативни ефекти от продукта, при условие, че са предизвикани от една от съставките и клиентът знае за непоносимостта си към нея или ако изрично е посочено консултирането с лекар и проявата на симптомите в противопоказанията , но клиентът е действал на своя воля;

Връщане на поръчката МОЖЕ да се извърши единствено, ако продуктите са в запазен търговски вид.

Ако отказът е по вина на Nitrotiger, разходите за връщане на поръчката са за сметка на продавача. В противен случай, разходите се поемат от клиента.

Всеки отказ може да се осъществи във физическите магазини, по телефона или чрез сайта.

Отказ на поръчката може да се осъществи в рамките на 1 месец.

При невъзможност Nitrotiger.com да изпълни поръчката, вашата заявка ще бъде приета и ще получите повторно обаждане веднага след като стоката бъде в наличност.

Nitrotiger.com не носи отговорност и не дължи неустойки при изчерпването на количествата на даден продукт.

Nitrotiger.com спазва финансовите закони на Република България и се задължава да издава касов бон за стойността на поръчаните продукти.

При неналичието на касов бон в изпратена поръчка, може да изисквате такъв.

 

Доставчикът има право да променя цените на продуктите, без предварително да уведомява клиентите за това. Клиентът е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора.

 

При допуснати технически грешки в публикуването на интернет сайта, доставчикът има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обещетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива.
Съобщението за намалени цени е с поставяне на новата цена до старата която е зачертана . Ако не е посочен срок на намалената цена, тази цена важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца.

×
×
×
×

Доставка

Доставка на продукти от www.nitrotiger.com се осъществява от куриерска фирма Европът в рамките на 24 часа след потвърждаване на поръчката или според графика за разнос на куриерската фирма 

При поръчки на обща стойност до 20лв. цената на доставката е 3лв.

При поръчки на обща стойност над 20лв. доставката е безплатна.

Всички пратки, приети до 15:30 часа се изпращат в същия работен ден и се доставят на следващия работен ден или според графика за разнос на Европът  за съответното населено място. Пратките, приети след 15:30 часа се изпращат на следващия работен ден. 

Доставката се извършва в рамките на работното време 9:00ч.-18:00ч. на посочения от вас адрес.
Плащането се извършва в брой на куриера, доставил пратката. 

 

Подаръци

×

Подаръци


Преди да финализирате поръчката си,можете да изберете някой от изброените артикули според тяхната карегория.ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:

SHAKER NITROTIGER   
 

SCITEC Samples

Silver Raspberry Ketones 
                  
 

ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
SCITEC HOT BLOOD 100 G

NUTREND ENDUROSNACK
 

ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 150 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:


RASPBERRY KETONES 12 X 25 ML
 


ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 200 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
NATURALICO L-LYSINE 30 TABS

NATURALICO VITAMIN E 30 SOFTGELS
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 300 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
SCITEC AMINO 5600 200 TAB
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 500 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
,
SCITEC L-GLUTAMINE 300G
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 800 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:

GASPARI AMINO MAX 8000 350 TABS

SILIVER PROTEIN 5 LBS
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 1000 ЛВ.
ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:

SYNTRAX WHEY SHAKE 5 LB

×
×