Последни Статии

Rss
Публикувано от: admin Преглеждания: 3316 Коментари: 0
Що се отнася до атлетична физика, не може да се отрече, че добре сепарираният и изчистен гръб изглежда много секси. Малката талия и широкият гръб правят тялото изумително и атрактивно.
 
Прочети Повече
Публикувано от: admin Преглеждания: 55 Коментари: 0
Фитнес залата. Някои хора я виждат като храм, други като терапия, а за трети е място за социални контакти. На други им се вижда като седмия кръг на ада, в който са изпратени, заради изядения Биг Мак.
Прочети Повече
Публикувано от: admin Преглеждания: 1719 Коментари: 0
Харченето на много пари за добавки и бустери става все по-често срещано сред бодибилдърите в наши дни, докато все по-малко хора разчитат на изграждане на мускулна маса от истинска здравословна храна.
Прочети Повече
Публикувано от: Zlati Преглеждания: 255 Коментари: 0
​Scitec Nutrition е една от най-добрите компании за хранителни добавки в Европа, а и по целия свят. Добре известни с това, че разполагат с най-голямата гама продукти, през 2015г Scitec Nutrition създадоха и линия с хранителни спортни добавки, специално предназначена за ММА бойците.
MMA е спорт, който съчетава техники от всички бойни спортове в едно. Целта е единият състезател да постигне надмощие над другия. За целта трябва да има много сила, издръжливост, мотивация и концентрация. Това се постига с правилната комбинация от аминокиселини, въглехидрати, витамини, минерали и съставки за енергия.
Прочети Повече
Публикувано от: admin Преглеждания: 56 Коментари: 0

Отново дойде този период от годината, в който броят на мъжете с мустаци нараства драстично! Това, разбира се, за пореден път е част от световната кампания MOVEmber, която се провежда и у нас с цел общественото вниманието да се насочи към превенцията на рака на простата и други болести, характерни за мъжете.

Прочети Повече
Публикувано от: admin Преглеждания: 1768 Коментари: 0
Повечето хора напълно забравят колко е важно с какво се храним, в момента, в който започнат да се раздават истински по време на тренировка. Мислят си, че след една тежка сесия заслужават да отпочинат и заслужено да си похапнат нещо любимо, което в повечето случаи е нещо калорично с празни калории.
Прочети Повече
Публикувано от: Zlati Преглеждания: 201 Коментари: 0
Жегите отминаха и вече става хладно. Сутрин пече слънце и е топло, после следват поройни дъждове и рязко захлаждане. Тези промени във времето карат хората да се чувстват отпаднали, да нямат тонус, дори да се разболяват. По-чувствителни към тези промени са хора с хронични заболявания. Освен физически неразположения, промяната на сезоните може да влоши и емоционалното състояние на хората, може да се развие депресия, без истинска причина за това. Тези състояния могат да се отключат, както при възрастни хора и малки деца, така и при напълно здрави и активни хора.
Прочети Повече
×
×
×
×

Доставка

Доставка на продукти от www.nitrotiger.com се осъществява от куриерска фирма Европът в рамките на 24 часа след потвърждаване на поръчката или според графика за разнос на куриерската фирма 

При поръчки на обща стойност до 20лв. цената на доставката е 3лв.

При поръчки на обща стойност над 20лв. доставката е безплатна.

Всички пратки, приети до 15:30 часа се изпращат в същия работен ден и се доставят на следващия работен ден или според графика за разнос на Европът  за съответното населено място. Пратките, приети след 15:30 часа се изпращат на следващия работен ден. 

Доставката се извършва в рамките на работното време 9:00ч.-18:00ч. на посочения от вас адрес.
Плащането се извършва в брой на куриера, доставил пратката. 

 

Подаръци

×

Подаръци


Преди да финализирате поръчката си,можете да изберете някой от изброените артикули според тяхната карегория.ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:

SHAKER NITROTIGER   
 

SCITEC Samples

Silver Raspberry Ketones 
                  
 

ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
SCITEC HOT BLOOD 100 G

NUTREND ENDUROSNACK
 

ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 150 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:


RASPBERRY KETONES 12 X 25 ML
 


ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 200 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
NATURALICO L-LYSINE 30 TABS

NATURALICO VITAMIN E 30 SOFTGELS
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 300 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
SCITEC AMINO 5600 200 TAB
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 500 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
,
SCITEC L-GLUTAMINE 300G
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 800 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:

GASPARI AMINO MAX 8000 350 TABS

SILIVER PROTEIN 5 LBS
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 1000 ЛВ.
ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:

SYNTRAX WHEY SHAKE 5 LB

×
×