Свободна форма


Аминокиселините в свободна форма не изискват храносмилане. Това им позволява веднага след приема да започнат да формират ензимите, необходими за оптимално усвояване на храната и развитие на протеините. Когато храната бива усвоена правилно, тялото се възползва максимално от всички съставки за отлично здраве.
Цена
Мин: - Макс: 0.00лв. - 300.00лв.
Изчисти
Показване: Списък Икони
Показване:
Подреждане по:
Производител: ALLMAX NUTRITION
Тренирайте по-дълго, по-усилено и станете по-силни! Искате да тренирате по-усилено, да тичате по-дълго, да вдигате повече тежести? Е, кой не иска? С Beta Alanine на Allmax най-накрая можете да постигнете резултатите, за които мечтаете! По-голяма сила..
53.00лв.
Производител: ALLMAX NUTRITION
Allmax Taurine е аминокиселина в свободна форма, която участва в различни метаболитни процеси. Тауринът е мощен невротрансмитер, който е свързан с глюкозата. Освен това е основната съставна част на жлъчните киселини (жлъчката), които се използват за..
27.40лв.
Производител: NOW
NOW L-ARGININE 500mg 100caps е условно зависима, основна аминокиселина, която е включена преди всичко в метаболизма на уреята и отделянето, както и в синтеза на ДНК. Препоръчителен прием: 2 капсули от един до три пъти дневно. Приемайте преди хране..
32.00лв.
Производител: NOW
NOW L-ARGININE 500mg 250caps е условно зависима, основна аминокиселина, която е включена преди всичко в метаболизма на уреята и отделянето, както и в синтеза на ДНК. Препоръчителен прием: 2 капсули от един до три пъти дневно. Приемайте преди хране..
50.00лв.
Производител: NOW
NOW L-ARGININE 500mg 250caps e основен транспортьор на азотен оксид (NO): като прекурсор на азотен оксид, със затоплящ ефект, кръвоснабдява и подобрява притока на кислород към мускулите и сърцето. Благодарение на вазодилататорния ефект подобрява и ер..
63.00лв.
Производител: NOW
NOW L-lysine 500mg 100caps е незаменима аминокиселина, което означава, че не може да бъде произведена от тялото и трябва да бъде приета чрез храната или хранителна добавка. Лизинът е нужен за производството на всичкия протеин в тялото, включително хо..
20.00лв.
Производител: NOW
NOW L-phenylalanine 500mg 90caps е от съществена девет въглеродна аминокиселина и е прекурсор на аминокиселината тирозин. Тъй като тирозин е необходимо за синтеза на белтъчини и производството на невротрансмитерите допамин и норепинефрин, фенилаланин..
25.00лв.
Производител: NOW
Описание: NOW L-Proline е аминокиселина от съществено значение за синтезът на колаген и е най- често срещаният белтък. Колагенът е основният структурен протеин и съставлява цялата човешка съединителната тъкан, включително кожата, сухожилията, став..
45.00лв.
Производител: OLIMP
OLIMP Taurine Mega Caps под формата на капсули е хранителна добавка предназначена за физически активни хора и спортисти. Препоръчителна употреба: Приемайте 1-2 капсули на ден, в зависимост от интензивността на тренировките. Да се ​​съхранява на м..
22.00лв.
Производител: SCITEC
SCITEC Beta-Alanine е неесенциална аминокиселина, която се използва от мускулните клетки, за да синтезира карнозин, дипептид, състоящ се от бета-аланин плюс L-хистидин. SCITEC Beta-Alanine значително повишава силата, чистата мускулна маса, както и из..
23.10лв.
Производител: SCITEC
Описание: SCITEC Leucine е есенциална аминокиселина с разклонена верига (BCAA) едновременно. Според най-новите научни резултати левцин е една от най-важните аминокиселини, тъй като директно стимулира синтеза на мускулния протеин. Нивото на ..
12.30лв.
Производител: SCITEC
Описание: Накратко за продукта: Азотен оксид за най-ефективно кръвоснабдяване и придвижването на кислород до клетките Увеличава работоспособността и сексуалната потентност 5000 мг аргинин в една доза Лесен за абсорбция, бърз и ефекти..
29.30лв.
Производител: SCITEC
Описание: SCITEC Lysine е есенциална аминокиселина, която е необходим елемент на всички протеини в тялото ни и присъства в големи количества в мускулната тъкан. Лизинът играе важна роля в усвояването на калция, изграждането на мускулите, в..
14.00лв.
Производител: SCITEC
Аргининът e отновен транспортьор на азотен оксид (NO): като перкусор на азотеноксид, със затоплящ ефект, кръвоснабдява и подобрява притока на кислород къммускулите и сърцето. Благодарение на вазодилататорния ефект, SCITEC Mega Arginine подобрява..
31.00лв.
Производител: SCITEC
Аргининът e отновен транспортьор на азотен оксид (NO): като перкусор на азотеноксид, със затоплящ ефект, кръвоснабдява и подобрява притока на кислород къммускулите и сърцето. Благодарение на вазодилататорния ефект, SCITEC Mega Arginine подобрява..
22.00лв.
Производител: SCITEC
Описание: Аминокиселината орнитин - SCITEC Ornithine - обикновено се комбинира с аргинин и увеличава отделянето на хормона на растежа (GH). Според проучванията, комбинацията от аргинин и орнитин е почти два пъти по-ефективна в освобождаването на..
19.90лв.
Производител: SCITEC
Описание: SCITEC Tyrosine е аминокиселина, която има енергизиращ ефект и е изключително силна. Изгаря мазнините и има антикатаболно свойство. Изследванията са доказали, че физическият стрес, като например интензивни тренировки, значително н..
12.10лв.
Производител: ACTIVLAB
Приет преди тренировка, ActivLab Beta Alanine намалява до минимум загубите на мускулна маса, като своевременно елиминира умората и повишава издръжливостта на тялото, по време на тежко физическо натоварване. Повишава спортните постижения и резултати, ..
33.00лв.
Производител: ACTIVLAB
ActivLab DAA 1000 - Иновативен продукт, контролиращ по естествен начин нивата на мъжки полови хормони в тялото, съдържащ 100% D-аспарагинова киселина. DAA е непротеинова аминокиселина, която е жизнено важна за нормалното производство на тестостерон. ..
44.00лв.
Производител: ACTIVLAB
ActivLab HMB 6 1000 – НМВ (бета-хидрокси бета метил-бутират) е биоактивно вещество, което предотвратява разпадането на органическия протеин в тялото. Участва в изграждането на мускулната тъкан, предпазва тялото от нежелани ефекти като стрес, умора и ..
69.00лв.
×
×
×
×

Доставка

Доставка на продукти от www.nitrotiger.com се осъществява от куриерска фирма Европът в рамките на 24 часа след потвърждаване на поръчката или според графика за разнос на куриерската фирма 

При поръчки на обща стойност до 20лв. цената на доставката е 3лв.

При поръчки на обща стойност над 20лв. доставката е безплатна.

Всички пратки, приети до 15:30 часа се изпращат в същия работен ден и се доставят на следващия работен ден или според графика за разнос на Европът  за съответното населено място. Пратките, приети след 15:30 часа се изпращат на следващия работен ден. 

Доставката се извършва в рамките на работното време 9:00ч.-18:00ч. на посочения от вас адрес.
Плащането се извършва в брой на куриера, доставил пратката. 

 

Подаръци

×

Подаръци


Преди да финализирате поръчката си,можете да изберете някой от изброените артикули според тяхната карегория.ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:

SHAKER NITROTIGER   
 

SCITEC Samples

Silver Raspberry Ketones 
                  
 

ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
SCITEC HOT BLOOD 100 G

NUTREND ENDUROSNACK
 

ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 150 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:


RASPBERRY KETONES 12 X 25 ML
 


ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 200 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
NATURALICO L-LYSINE 30 TABS

NATURALICO VITAMIN E 30 SOFTGELS
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 300 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
SCITEC AMINO 5600 200 TAB
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 500 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
,
SCITEC L-GLUTAMINE 300G
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 800 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:

GASPARI AMINO MAX 8000 350 TABS

SILIVER PROTEIN 5 LBS
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 1000 ЛВ.
ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:

SYNTRAX WHEY SHAKE 5 LB

×
×