Аминокиселини


Аминокиселините са изграждащите блокове на протеина в тялото. Като такива те са от изключителна важност за синтеза на структурните протеини, ензими, някои хормони и невротрансмитери. Също така аминокиселините участват в редица метаболитни процеси, които пряко засягат метаболизма.
Заменими аминокиселини – Тялото само може да ги синтезира.
Незаменими аминокиселини – Не могат да бъдат синтезирани от тялото, затова трябва да бъдат набавени чрез външни източници.

Аминокиселините са неизменна част от процеса на покачване на мускулна маса. С тази цел можете да комбинирате със следните продукти: Протеини, Гейнъри, Креатин, Глутамин, Предтренировъчни продукти

Подробно

Цена
Мин: - Макс: 0.00лв. - 300.00лв.
Изчисти
Показване: Списък Икони
Показване:
Подреждане по:
Производител: BSN
С течение на годините BSN са представили на света множество вълнуващи и иновативни продукти за изграждане на мускулите. Сега, BSN води до пускане на пазара на нова добавка, аминокиселини X, подобрени с BCAA формула. Освен силно анаболна смес, Amino X..
85.60лв.
Производител: BSN
С течение на годините BSN е представил на света множество вълнуващи ииновативни продукти за изграждане на мускулите. Сега, BSN води до пускане напазара на нова добавка, аминокиселини X, подобрени с BCAA формула.Освен силно анаболна смес, Amino X е пъ..
46.10лв.
Производител: DYMATIZE
Dymatize BCAA Complex 2200 е формула от разклонени аминокиселини (BCAA), предназначени дапозволят бързото усвояване и по този начин да се постигне оптималновъзстановяване след интензивни тренировка. Тази добавка е идеална, за да се предотврати катабо..
29.00лв. 35.30лв.
Производител: DYMATIZE
Dymatize BCAA Complex 2200 е формула от разклонени аминокиселини (BCAA), предназначени дапозволят бързото усвояване и по този начин да се постигне оптималновъзстановяване след интензивни тренировка. Тази добавка е идеална, за да се предотврати катабо..
50.00лв. 66.60лв.
Производител: GASPARI NUTRITION
AminoMax 8000 на Gaspari Nutrition представлява научно създадена формула от 91% хидролизиран лакталбумин от суроватъчен протеин, който съдържа протеини с ниско молекулярно тегло, ди- и трипептиди и самостоятелни аминокиселини, подсилени с допълнителн..
55.00лв. 61.60лв.
Производител: MUSCLEMEDS
Amino Decanate на MuscleMeds е формулиран, за да постига максимален анаболен ефект и да предотвратява недостига на амино киселини и катаболния ефект, който е следствие от интензивни тренировки. Amino Decanate на MuscleMed съдържа 5 грама ВСАА в съ..
65.70лв.
Производител: MUSCLEMEDS
Описание: MuscleMeds Carnivor 100% Beef Aminos използва патентована технология, която осигурява висока концентрация на качествени аминокиселини. Създаден от най-чистия протеин изолат от говеждо, албумин от говеждо, аржентински изсушен говежди чере..
54.20лв.
Производител: MUSCLEPHARM
С BCAA 3:1:2 от MusclePharm получаваш мощен комплекс от верижно разклонени аминокиселини (ВСАА), които дават на тялото ти точно това, от което се нуждае. Идеалната комбинация от л-левцин, л-валин и л-изолевцин позволява да се възползваш максимално..
46.10лв.
Производител: NOW
Верижно-разклонените аминокиселини на NOW са с фармацевтичен клас. Верижно-разклонените аминокиселини на NOW (BCAA) са три незаменими аминокиселини, които се съдържат в излишък в мускулите. Верижно-разклонените аминокиселини левцин, изолевцин и ва..
85.00лв.
Производител: NOW
NOW GABA (гама аминобутирична киселина) е заменима аминокиселина, съдържаща се главно в човешкия мозък и очите. Смята се, че е инхибиторен невротрансмитер, което означава, че регулира мозъка и нервно клетъчната активност, потискайки развълнуваните не..
58.00лв.
Производител: NOW
NOW L-ARGININE 500mg 100caps е условно зависима, основна аминокиселина, която е включена преди всичко в метаболизма на уреята и отделянето, както и в синтеза на ДНК. Препоръчителен прием: 2 капсули от един до три пъти дневно. Приемайте преди хране..
32.00лв.
Производител: NOW
NOW L-ARGININE 500mg 250caps е условно зависима, основна аминокиселина, която е включена преди всичко в метаболизма на уреята и отделянето, както и в синтеза на ДНК. Препоръчителен прием: 2 капсули от един до три пъти дневно. Приемайте преди хране..
50.00лв.
Производител: NOW
NOW L-ARGININE 500mg 250caps e основен транспортьор на азотен оксид (NO): като прекурсор на азотен оксид, със затоплящ ефект, кръвоснабдява и подобрява притока на кислород към мускулите и сърцето. Благодарение на вазодилататорния ефект подобрява и ер..
63.00лв.
Производител: NOW
NOW L-carnosine 500mg се класифицира като дипептид, което е комбинация от две амино киселини, в този случай аланин и хистидин. Обикновено се появява във висока концентрация в скелетната мускулна тъкан и следователно подпомага мускулната жизненост. Л-..
75.00лв.
Производител: NOW
NOW L-glutamine 1500mg 90tabs Глутаминът напоследък стана обект на много научен интерес. Увеличаващи се доказателства показват, че понякога, когато е подложено на стрес, тялото има нужда от повече глутамин, отколкото може да произведе. При тези усло..
56.00лв.
Производител: NOW
NOW L-lysine 500mg 100caps е незаменима аминокиселина, което означава, че не може да бъде произведена от тялото и трябва да бъде приета чрез храната или хранителна добавка. Лизинът е нужен за производството на всичкия протеин в тялото, включително хо..
20.00лв.
Производител: NOW
NOW L-phenylalanine 500mg 90caps е от съществена девет въглеродна аминокиселина и е прекурсор на аминокиселината тирозин. Тъй като тирозин е необходимо за синтеза на белтъчини и производството на невротрансмитерите допамин и норепинефрин, фенилаланин..
25.00лв.
Производител: NOW
Описание: NOW L-Proline е аминокиселина от съществено значение за синтезът на колаген и е най- често срещаният белтък. Колагенът е основният структурен протеин и съставлява цялата човешка съединителната тъкан, включително кожата, сухожилията, став..
45.00лв.
Производител: NOW
Л-триптофанът е незаменима аминокиселина, необходима при храненето на човека за синтеза на мелатонин и серотонин – хормоните, които регулират съня, доброто настроение и имунната функция. Като незаменима аминокиселина, Л-триптофанът не се синтезиа от ..
58.00лв.
Производител: NOW
NOW L-tyrosine 500mg 60caps е заменима аминокиселина, която играе важна роля в производството на невротрансмитерите допамин и норепинефрин. В допълнение, тъй като Л-тирозинът е необходим за синтеза на хормона тироид и епинефрин (адреналин), Л-тирозин..
25.00лв.
×
×
×
×

Доставка

Доставка на продукти от www.nitrotiger.com се осъществява от куриерска фирма Европът в рамките на 24 часа след потвърждаване на поръчката или според графика за разнос на куриерската фирма 

При поръчки на обща стойност до 20лв. цената на доставката е 3лв.

При поръчки на обща стойност над 20лв. доставката е безплатна.

Всички пратки, приети до 15:30 часа се изпращат в същия работен ден и се доставят на следващия работен ден или според графика за разнос на Европът  за съответното населено място. Пратките, приети след 15:30 часа се изпращат на следващия работен ден. 

Доставката се извършва в рамките на работното време 9:00ч.-18:00ч. на посочения от вас адрес.
Плащането се извършва в брой на куриера, доставил пратката. 

 

Подаръци

×

Подаръци


Преди да финализирате поръчката си,можете да изберете някой от изброените артикули според тяхната карегория.ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:

SHAKER NITROTIGER   
 

SCITEC Samples

Silver Raspberry Ketones 
                  
 

ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
SCITEC HOT BLOOD 100 G

NUTREND ENDUROSNACK
 

ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 150 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:


RASPBERRY KETONES 12 X 25 ML
 


ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 200 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
NATURALICO L-LYSINE 30 TABS

NATURALICO VITAMIN E 30 SOFTGELS
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 300 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
SCITEC AMINO 5600 200 TAB
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 500 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
,
SCITEC L-GLUTAMINE 300G
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 800 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:

GASPARI AMINO MAX 8000 350 TABS

SILIVER PROTEIN 5 LBS
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 1000 ЛВ.
ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:

SYNTRAX WHEY SHAKE 5 LB

×
×